Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Το MEGA παραποιεί δήλωση Σόιμπλε

Τελειωμό δεν έχει η προπαγάνδα του Μega και η προσπάθεια τρομοκράτησης για να ψηφίσει ο κόσμος το αγαπημένο παιδί του Μπόμπολα, Βενιζέλο. Στο δελτίο των 8 παρουσίασε δηλώσεις του Γερμανού υπουργού οικονομικών κ. Σόιμπλε ότι ..
"δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Έλληνες θα υποφέρουν τις επόμενες δεκαετίες. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για την Ελλάδα..." Μόνο που όσοι γνωρίζουν γερμανικά κατάλαβαν πως ο κ. Σόιμπλε είπε: "δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Έλληνες υποφέρουν εξαιτίας κακοδιαχείρισης των τελευταίων δεκαετιών. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για την Ελλάδα..."
Κύριοι της ΕΣΗΕΑ πότε θα παρέμβετε επιτέλους; Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης μόνο όταν η πρώτη είναι αντικειμενική, αλλιώς καταντά η ψυχή της ποδηγέτησης ενός λαού.
http://taxalia.blogspot.com/2012/05/mega_14.html

1 σχόλιο:

  1. E τι θα έκανε το ΜΕGA με τους γλύφτες, ματσωμένους - σκυλάκια δημοσιογράφους του!Τόσα χρόνια τους μάθαμε. Μόνο το κακό και τον πανικό ξέρουν να σπέρνουν όλοι τους για να μας φοβίσουν! Ε δε φοβόμαστε δωσίλογοι, αλλά αντιθέτως οργιζόμαστε πιο πολύ!Που γίνατε και ειδικοί σε όλα και μιλάτε πίσω από τις κάμερες σε ένα δωμάτιο κλεισμένοι και έχετε τα εκατομμύρια στις τράπεζες, που σας δίνουν μίζες. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!! Βγείτε έξω να δείτε πως περνάει ο κόσμος!Αλλά τολμάτε τώρα?? Κάποτε πηγαίνατε και καμιά βόλτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.