Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΑΙΘ

Το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. καλεί τις/τους συναδέλφισσες/συναδέλφους Δ/ντριες και Δ/ντές Δημοτικών Σχολείων και τις Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων να απέχουν από κάθε διαδικασία αξιολόγησής τους (συνεντεύξεις με τους Δ/ντές εκπαίδευσης και τους σχολικούς συμβούλους που πραγματοποιούνται αυτό το χρονικό διάστημα) στο πλαίσιο της εφαρμογής της αξιολόγησης – χειραγώγησης που προσπαθεί να υλοποιήσει το ΥΠΑΙΘ.
                Καλούμε τους συναδέλφους να συνταχθούν με την απόφαση του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. για απεργία – αποχή από κάθε αξιολογική διαδικασία.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΝΙΚΗ



Από τη Δ.Ο.Ε. 

Bazaar από ΕΕΕΚ Νάξου

Χριστουγεννιάτικο παζάρι (bazaar) διοργανώνει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Νάξου το επόμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Δεκεμβρίου 2014 στην παραλία της Νάξου. Οι μαθητές με τους καθηγητές και την βοήθεια εθελοντών κατασκευάζουν αυτές τις μέρες όμορφα στολίδια και πρωτότυπες δημιουργίες που θα εκπλήξουν όσους το επισκεφθούν. Η παρουσίαση θα γίνει στον στεγασμένο χώρο έξω από το κατάστημα "Μπρίκι" και φιλοδοξεί να το επισκεφθούν όσο γίνεται περισσότεροι πολίτες του νησιού, που θα στηρίξουν και μόνο με την παρουσία τους, την προσπάθεια όλων των συντελεστών και κυρίως των παιδιών που περιμένουν την επιβράβευση της δουλειάς τους. 

Πρόσκληση από Δ.Σ. Αγίου Αρσενίου

Το Δ. Σχ. Αγίου Αρσενίου σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου « Ο φίλος μου ο Αλέξανδρος», με αφορμή την απόσπαση του 1ου βραβείου από τη unicef τηνΤετάρτη10 Δεκεμβρίου 2014 στις 7:00 μμ. στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αρσενίου. Θα ακολουθήσει η βράβευση των μαθητών που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο ψήφισμα από το σύλλογο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Θήρας:

  Οι κρατούμενοι Νίκος Ρωμανός και Ηρακλής Κωστάρης βρίσκονται σε απεργία πείνας, με την κατάσταση της υγείας τους σε οριακό σημείο, διεκδικώντας το νόμιμο δικαίωμά τους στις προβλεπόμενες εκπαιδευτικές άδειες.
  Ως Σύλλογος  Εκπαιδευτικών, που υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα  όλων των πολιτών στην δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση, εκφράζουμε  αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς τους δύο κρατούμενους απεργούς πείνας και καλούμε  την Ελληνική Πολιτεία να αναγνωρίσει τα δικαιώματά τους και να τους επιτρέψει να παρακολουθήσουν τις σπουδές τους στη σχολή που φοιτούν, πριν να είναι αργά.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

   Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γ. Γραμματέας


             Χριστόφ. Παπαϊωάννου                                           Γιώργος Τόνας