Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Βράβευση δημοτικού σχολείου Γλινάδου

Πολλά συγχαρητήρια στις εκλεκτές συναδέλφους μας καθώς και στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου Γλινάδου Νάξου για τη βράβευσή τους στο 19ο πανελλήνιο διαγωνισμό μαθητικών εφημερίδων που διοργανώνουν "τα νέα".
Άλλη μία απόδειξη ότι πρέπει να κλείσουν τα ολιγοθέσια σχολεία καθώς σε αυτά οι μαθητές έχουν την άνεση να χασομερούν και να ασχολούνται με δημιουργικές δραστηριότητες αντί να ασχολούνται με την ύλη των φωτοτυπιών-βιβλίων!
Πέρα από την πλάκα, το σχολείο βραβεύτηκε στην κατηγορία του καλύτερου ρεπορτάζ για το ρεπορτάζ τους με τίτλο "ΑΜΠΕΛαιώνας. Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα των νέων.
"Ενα ταξίδι στο παρελθόν επιχείρησαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γλινάδου. Κατέγραψαν και φωτογράφισαν την εκδρομή τους σε ένα ανακαινισμένο ελαιοτριβείο στο χωριό Δαμαλά και μαζί την παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής λαδιού. Δοκίμασαν το μάγκανο και τον άδραχτο και κατάλαβαν με πόσο μόχθο παραγόταν το πολύτιμο αυτό στοιχείο της διατροφής μας."

1 σχόλιο:

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.