Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Πρόσκληση σε τακτική Γενική Συνέλευση




Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας καλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση στις 25 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:30 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Eκλογή Προεδρείου
2) Ενημέρωση για το νέο χώρο στέγασης του γραφείου του Συλλόγου στο ΚΕΓΕ
3) Ενημέρωση για θέματα της Επιτροπής Παιδείας
4) Πρόταση για αλλαγή ονομασίας του Συλλόγου
5) Ενημέρωση των αντιπροσώπων μας για τα πεπραγμένα της Δ.Ο.Ε. στην 84η Γενική Συνέλευση
6) Άλλα θέματα

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου μας (μόνιμοι και αναπληρωτές) με χρήση συνδικαλιστικής άδειας.  Για το λόγο αυτό, την ημέρα εκείνη θα πραγματοποιηθεί και η καταβολή της πρώτης δόσης συνδρομής όλων των μελών μας για το τρέχον σχολικό έτος, που ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ.

Όσοι δεν είναι ή δεν επιθυμούν να είναι μέλη του συλλόγου, οφείλουν να εργαστούν την ημέρα αυτή κανονικά, δηλώνοντας το από τις προηγούμενες ημέρες στη διεύθυνση του σχολείου τους ή στην Πρωτοβάθμια Κυκλάδων.

Επίσης, όσοι συνάδελφοι δεν έβγαλαν κάρτα της Δ.Ο.Ε. τον Ιούνιο, μπορούν να έχουν μαζί τους φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας, όπου θα αναγράφονται στο πίσω μέρος τα στοιχεία τους.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                          Η Γραμματέας

Ελένη Φάρκωνα                        Νανά Κυριαζή

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.