Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΤΟΥΣ 2014-15


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού & Μικρών Κυκλάδων συνεχίζει την πορεία του και θέτει ως πρωταρχικό στόχο να περιλαμβάνει στη δυναμική του, ως μέλη, όλους τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νάξου Αμοργού  & Μικρών Κυκλάδων, μόνιμους ή αναπληρωτές.
          Σκοπός του συλλόγου είναι η συσπείρωση των μελών του σε κοινή προσπάθεια καλλιέργειας του συνδικαλιστικού ενδιαφέροντος για την όσο το δυνατόν καλύτερη άσκηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.
Η εγγραφή στο Σύλλογο, σύμφωνα και με το καταστατικό, προϋποθέτει την πληρωμή της συνδρομής. Το ύψος της συνδρομής καθορίζεται βασικά από τη Δ.Ο.Ε. Το ύψος της συνδρομής μας είναι 30 ευρώ το χρόνο. Από αυτά τα 30 ευρώ της συνδρομής, τα 24 πάνε στη Δ.Ο.Ε. και τα  6 στο Σύλλογο.
Για την επίτευξη των στόχων του και την τακτοποίηση των υποχρεώσεών του,  το ΔΣ του συλλόγου είναι απαραίτητο να συγκεντρώσει την α’ δόση της τακτικής συνδρομής των μελών για το έτος 2014-15, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 10€. Το συγκεκριμένο ποσό αφορά στους συναδέλφους οι οποίοι δεν πλήρωσαν την τακτική συνδρομή τους την ημέρα των εκλογών αλλά επιθυμούν να είναι μέλη του συλλόγου μας.
   Καταβάλλοντας τη συνδρομή μας
• Είμαστε μέλη του Συλλόγου, της Δ.Ο.Ε. και της ΑΔΕΔΥ 
• Έχουμε τη συνδικαλιστική κάλυψη και προστασία της ΔΟΕ και του Συλλόγου μας σε θέματα που άπτονται σε εργασιακά και θεσμικά δικαιώματά μας καθώς και σε περιπτώσεις αυθαιρεσιών της Διοίκησης.
• Έχουμε τη συνδικαλιστική κάλυψη και προστασία της ΔΟΕ και του Συλλόγου μας
• Έχουμε νομική υποστήριξη της ΔΟΕ 
• Έχουμε το δικαίωμα ομαδικών δικαστικών προσφυγών μέσω του Συλλόγου.
• Έχουμε το δικαίωμα άδειας απουσίας (ΜΙΑ το χρόνο) για συμμετοχή σε μια από τις Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου (τη συγκεκριμένη ημέρα δεν κλείνουν τα σχολεία αλλά λαμβάνουν άδεια μόνο οι εκπαιδευτικοί μέλη του Συλλόγου).
• Αποκτούμε την κάρτα μέλους της ΔΟΕ με τις διευκολύνσεις που μας δίνει 
Η ύπαρξη και η δράση του Συλλόγου μας είναι στις μέρες μας απόλυτη κι αυταπόδεικτη ανάγκη.  Κι η δράση του σωματείου μας έχει σαν απαραίτητη προϋπόθεση την οικονομική του αυτοδυναμία, που μπορεί να προέλθει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από τις δικές μας συνδρομές.
          Καλούμε όλους τους συναδέλφους (εφόσον δεν έχουν ήδη πληρώσει τη συνδρομή τους) να ανταποκριθούν άμεσα στην καταβολή των 10€ (α’ δόση συνδρομής) ώστε να προλάβουμε να καταθέσουμε την οφειλή μας ως σύλλογος μέχρι τις 13/03/2015 στη ΔΟΕ.
Η συγκέντρωση των συνδρομών μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε
Α) με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου μας, στην τράπεζα Πειραιώς, με αριθμό λογαριασμού: 6361040031655 και ταυτόχρονη ενημέρωση του Δ.Σ. για τα ονόματα των καταθετών
ή
Β)να αναλάβει ένας εκπαιδευτικός από κάθε σχολική μονάδα να συγκεντρώσει τις συνδρομές των μελών της σχολικής μονάδας και να τις παραδώσει κατόπιν συνεννόησης είτε
* στη συνάδελφο Αναματερού Σοφία τηλ:  2285032660 (νηπιαγωγείο Φιλωτίου) για τις σχολικές μονάδες της Ορεινής Νάξου ή
* στη συνάδελφο Φάρκωνα Ελένη τηλ: 6972135933  για τις σχολικές μονάδες της Χώρας.


Ο σύλλογος είμαστε όλοι εμείς και με την ενεργή συμμετοχή μας μπορούμε να καθορίσουμε τον χαρακτήρα και τη δράση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.