Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Στο Αγρίνιο...

Ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου-Θέρμου, σύμφωνα με όσα ανακοινώνει, ακύρωσε τις συναντήσεις του συνόλου των διευθυντών των Δημοτικών Σχολείων και των προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων του συλλόγου με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης και τους Συμβούλους για την αξιολόγηση.
Συγκεκριμένα την χθες Πέμπτη 20-11-2014 και σήμερα Παρασκευή 21-11-2014 δεν πραγματοποιήθηκαν μετά από κινητοποίηση του Συλλόγου οι συναντήσεις εργασίας της προαξιολογικής διαδικασίας, όπως προβλέπεται από το ΠΔ 152, που αφορούσαν τους διευθυντές των πολυθεσίων σχολείων, των ολιγοθεσίων δημοτικών και των προϊσταμένων των νηπιαγωγείων. Στις συναντήσεις εργασίας συμμετείχαν μόνο πέντε προϊσταμένες νηπιαγωγοί και ένας διευθυντής.
«Συνεχίζουμε συλλογικά, αποφασιστικά και μαχητικά τον αγώνα για την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του σχολείου!», αναφέρει ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου-Θέρμου.

http://www.agrinionews.gr/m%CE%B1%CF%87%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.