Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Σχετικά με έγγραφο της διεύθυνσης εκπαίδευσης

Στις 6 Μαρτίου στάλθηκε στους προϊσταμένους και διευθυντές των Κυκλάδων έγγραφο της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που ζητούσε μεταξύ άλλων την ενημέρωση σχετικά με "την τυχόν διατήρηση διαδικτυακού blog με αμοιβή ή χωρίς, τα στοιχεία του blog."
 Χωρίς να μείνουμε στη διατύπωση που χαρακτηρίζει τους συναδέλφους υπαλλήλους των διευθυντών και των προϊσταμένων τους, δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο αφορά την υπηρεσία η διατήρηση ιστολογίου από συνάδελφο. Για το λόγο αυτό ο σύλλογός μας απάντησε με έγγραφο προς τη διεύθυνση ζητώντας διευκρινίσεις. 
Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα Παρασκευή η διεύθυνση απέστειλε νέο έγγραφο με 5 με το οποίο ζητάει να διαγραφεί η επίμαχη παράγραφος ενώ αναμένουμε και την απάντησή της σχετικά με τη σκοπιμότητα του συγκεκριμένου ερωτήματος.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΟΤΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ...ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.