Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Επικοινωνία με τις υπηρεσίες της Δ.Ο.Ε.


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
            Σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας και συνεχών αλλαγών σε ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα τη ζωή μας, η έγκυρη ενημέρωση και η τεκμηριωμένη γνώση συμβάλλουν στη λήψη ορθών αποφάσεων και στη σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί.
            Με αυτό το σκεπτικό η Δ.Ο.Ε. παρέχει προς τα μέλη της και χωρίς δαπάνη, τις παρακάτω υπηρεσίες:

α) Θέματα οικονομικά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά, ο ειδικός συνεργάτης της Δ.Ο.Ε.  κ Γιάννης Μπαλάγκας
β) Θέματα νομικής υποστήριξης, ο νομικός σύμβουλος της Δ.Ο.Ε. κ. Γιάννης Δραγασάκης.
            Οι παραπάνω συνεργάτες της Δ.Ο.Ε. απαντούν σε ερωτήματα που θέτουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη των Συλλόγων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την εξής διαδικασία:
·                     Όλα τα ερωτήματα τίθενται στον τοπικό σύλλογο Π.Ε. και με ευθύνη του Δ.Σ. προωθούνται στο e-mail της Δ.Ο.Ε. secretariat@doe.gr
·                     Είναι αυτονόητο ότι η επικοινωνία και η αμφίδρομη ενημέρωση αποτελεί δικαίωμα των φυσικών μελών του κάθε συλλόγου σύμφωνα πάντα με τις καταστατικές διαδικασίες.
·                     Οι απαντήσεις θα δίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους συνεργάτες της Δ.Ο.Ε.
Είναι αυτονόητο ότι καμιά απάντηση δε θα δίνεται σε ερωτήματα που δεν έρχονται μέσω Συλλόγου καθώς έχει παρατηρηθεί μεγάλος αριθμός μη μελών της Δ.Ο.Ε. να υποβάλλουν σωρεία ερωτημάτων τα οποία δημιουργούν τεράστιο όγκο δουλειάς, σοβαρή δυσλειτουργία και καθυστερήσεις.

Από τη Δ.Ο.Ε. 

Όσοι και όσες συνάδελφοι λοιπόν έχετε ερωτήματα μπορείτε να τα αποστείλετε είτε στο mail του συλλόγου μας teachersofnaxos@gmail.com είτε στο fax 2285061754 για να τα προωθήσουμε με τη σειρά μας στους ειδικούς συνεργάτες της Δ.Ο.Ε.

2 σχόλια:

  1. χωρίς καμιά επικριτική διάθεση να σας ενημερώσω οτι το παραπάνω μόνο ως κακογουστο αστείο μπορεί να εκλειφθεί. σε κάθε προσπάθεια να χρησιμοποιήσω νόμους, άρθρα, διατάξεις κλπ κλπ μόνο μονάδες στο κινητό μου έχασα, τη διάθεσή μου και το χρόνο μου. η απαντηση ήταν πάντοτε ίδια: μη μπλέκεις! αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και γενικότερα δεν έχεις άδικο αλλά ίσως σε συγκεκριμένες και εξειδικευμένες περιπτώσεις η συγκεκριμένη κίνηση να έχει κάτι να προσφέρει. Μάλλον δεν έχεις να χάσεις και τίποτα με το να ζητήσεις μια ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.