Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Κίνδυνος από ακατάλληλο λεβητοστάσιο στο νηπιαγωγείο Τριπόδων



  Ακατάλληλο και επικίνδυνο κρίθηκε το λεβητοστάσιο του Νηπιαγωγείου Τριπόδων, σύμφωνα με τον έλεγχο των εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης του κτιρίου, που πραγματοποιήθηκε πριν δέκα ημέρες.  
Το λεβητοστάσιο, το οποίο είναι εγκατεστημένο και λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια στο συγκεκριμένο χώρο των wc, δεν πληρεί τους κανόνες ασφαλείας και, σύμφωνα με την αυτοψία και το φύλλο ελέγχου που συνέταξε ο υπεύθυνος για τη συντήρησή του, υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς και ατυχήματος.
   Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα παιδείας ζήτησε την άμεση αντικατάσταση και εκπόνηση μελέτης για τη μεταφορά του λεβητοστασίου, το οποίο τέθηκε αμέσως εκτός λειτουργίας μέχρι να βρεθεί λύση για το σημείο που θα εγκατασταθεί , με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών.
   Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Αντώνης Σοφικίτης, εξέφρασε την αγανάκτησή του, καθώς τα παιδιά έμειναν χωρίς θέρμανση τις τελευταίες ημέρες που οι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα χαμηλές. «Το λεβητοστάσιο βρίσκεται 30 χρόνια τώρα στο σημείο αυτό. Μού προκαλεί εντύπωση και μού φαίνεται παράξενο που δεν περίμεναν λίγες ημέρες και άφησαν τα παιδιά χωρίς θέρμανση…» δήλωσε στη «Ν».
   Πάντως, οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου εξετάζουν το θέμα, ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για την άμεση εγκατάσταση του λεβητοστασίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.