Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Εγκαίνια του "σπιτιού του δασκάλου" στην Πάρο

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν στην Πάρο τα εγκαίνια του νέου χώρου του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού, σε συνδυασμό με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο νέος χώρος με την επωνυμία "το σπίτι του δασκάλου" φιλοδοξεί να γίνει ένα νέο πολιτιστικό - κοινωνικό στέκι του νησιού της Πάρου. Εμείς να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στο σύλλογο της Πάρου για αυτή την πραγματικά αξιοζήλευτη προσπάθειά τους. Είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουν να συμβάλλουν τόσο στην πολιτιστική αναβάθμιση του νησιού όσο και στην καλλιέργεια του απαραίτητου κλίματος αλληλεγγύης και συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη της τοπικής κοινωνίας.
Τα εγκαίνια του χώρου αυτού στάθηκαν η αφορμή για να συναντηθούν μέλη των δ.σ. των συλλόγων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κυκλάδων. Όπως είναι φυσικό, αντιπροσωπεύτηκε και ο δικός μας σύλλογος, καθώς η συνεργασία με άλλους συλλόγους είναι μια από τις προτεραιότητες που θέσαμε εξαρχής. Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής συζητήθηκαν οι δυνατότητες συντονισμού και συλλογικών δράσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν από τους συλλόγους των Κυκλάδων. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, έγινε η αρχή πράγμα που μας δίνει ελπίδα για τη συνέχεια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.