Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Με μεγάλη συμμετοχή η ετήσια γιορτή της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλίου της Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη

(αναδημοσίευση από naxosnews.gr)
Tα πολυδιαβασμένα και πολυβραβευμένα «Μαγικά μαξιλάρια» του Ευγένιου Τριβιζά παρουσιάστηκαν με εξαιρετική επιτυχία παρουσία πλήθους παιδιών και γονέων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου στο Φιλώτι, όπου η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου της Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, διοργάνωσε την ετήσια γιορτή της. Στην εκδήλωση, εκ μέρους της Διαχειριστικής Επιτροπής, παρέστη η κ. Ειρήνη Μουστάκη, η οποία έκοψε και την παραδοσιακή πίτα.

Η εκδήλωση, η οποία απευθυνόταν στα παιδιά του δημοτικού περιλάμβανε την αυτοσχέδια διδαχή-παράσταση, από τα ίδια τα παιδιά, του παραμυθιού “Tα μαγικά μαξιλάρια’’, μετά από προετοιμασία των δασκάλων κ.κ. Μαρίας Σκάρκου και Ελένης Γιαννούλη του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου υπό το συντονισμό των εμψυχωτών θεατρικού παιχνιδιού κ.κ. Ζωής Μαμμή και Νίκου Παρασκευόπουλου που ήρθαν από την Αθήνα για το σκοπό αυτόν. 
 
 Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή δώρων στους μικρούς φίλους της Λέσχης.

 Μια κυψέλη πολιτισμού η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης την οποία έχουν επισκεφθεί σημαντικοί λογοτέχνες του παιδικού βιβλίου, όπως η Άλκη Ζέη, η Ελένη Δικαίου, η Λίτσα Ψαραύτη, η θεατρολόγος κ. Ιωάννα Αλεξάνδρου κ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.