Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

Επανεξέταση της συνδρομής των μελών του συλλόγου στη ΔΟΕ

Μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στις 18 Οκτωβρίου 2011 για τη μείωση της συνδρομής προς τη ΔΟΕ στα 20 € (14 στη ΔΟΕ και 6 στο Σύλλογο), το νεοσύστατο Δ.Σ στην πρώτη του συνεδρίαση θεώρησε άμεση προτεραιότητα να επανεξετάσει το συγκεκριμένο θέμα.
Συνάδελφοι,
Όσο κι αν αμφισβητούμε το ρόλο της ΔΟΕ και των μελών της , τα οποία κατά καιρούς εκμεταλλεύτηκαν τη θέση τους προς ίδιον όφελος , κρίνουμε ότι σε αυτή τη φάση δε μπορεί να αποτελέσει σκοπό ούτε η απόσχισή μας , ούτε η διάλυση της ΔΟΕ .  Δεν έχουμε χρόνο για τη συγκρότηση μιας νέας Ομοσπονδίας και η ανυπαρξία μιας οργάνωσης, έστω και ελλιπούς αγωνιστικά, θα αποτελούσε σε αυτή τη συγκυρία, όπου στο όνομα της δήθεν χρεοκοπίας  ανατρέπονται τα εργασιακά κεκτημένα δεκαετιών, ολέθρια προοπτική για τα συμφέροντα του κλάδου μας .
Αν δεν κατατεθεί η εισφορά στη ΔΟΕ , όπως αυτή έχει οριστεί στην προηγούμενη γενική συνέλευση των Προέδρων , δηλαδή στα 27 € , ως σύλλογος δεν θα έχουμε φωνή, που σημαίνει οτι δεν θα υπάρχουμε ως μέλη και έτσι δεν θα μπορούμε να επηρεάσουμε, έστω με τη μικρή μας δύναμη τις εξελίξεις.
Αυτοακυρώνουμε δηλαδή με αυτόν τον τρόπο το ρόλο μας.
Η πρόταση του Δ..Σ. είναι να κατατεθεί η συνδρομή προς τη ΔΟΕ , η οποία ανέρχεται στο ποσό των 27 € για κάθε μέλος, και, σε ότι αφορά στη κάλυψη των εξόδων του συλλόγου μας ,περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις στην πρώτη έκτακτη γενική συνέλευση για το πως θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για τη λειτουργία του συλλόγου. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος μας δεν διαθέτει στέγη. Το αρχείο του καθώς και η όποια περιουσία του εάν περιφέρεται από χώρο σε χώρο υπάρχει κίνδυνος κάποια στιγμή να καταστραφεί.
Συνάδελφοι στηρίξτε το σύλλογο μας μαζικά .
Ο σύλλογος είμαστε όλοι μας ,όχι μόνο το Δ..Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.