Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ενημέρωση για Γενική Συνέλευση και εκλογές αντιπροσώπων ΔΟΕ

Νάξος, 19-5-2015
Ενημέρωση για Γενική Συνέλευση και εκλογές αντιπροσώπων ΔΟΕ
Υπενθυμίζουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες ότι η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων που θα λάβουν μέρος στην 84η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε.  θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου.
Σας ενημερώνουμε οτι η προσέλευση στην τακτική Γενική Συνέλευση θα είναι αυστηρά από τις 8.30-9.00 π.μ.. Την ώρα της προσέλευσης θα τακτοποιηθούν  ταμιακά τα μέλη του συλλόγου καταβάλλοντας την β’ δόση συνδρομής η οποία ανέρχεται στο ποσό των 20€. Όσοι από τους συναδέλφους επιθυμούν μπορούν και τώρα να εγγραφούν στο σύλλογο. Επίσης μέχρις τις 9:00 θα τηρηθεί παρουσιολόγιο, που θα σταλεί στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κυκλάδων, καθώς εκείνη την ημέρα γίνεται χρήση συνδικαλιστικής άδειας. Επίσης θα πρέπει να έχετε μαζί σας φωτογραφία τύπου ταυτότητας που να αναγράφεται πίσω το ονοματεπώνυμο σας, απαραίτητη για την έκδοση της κάρτας της Δ.Ο.Ε.
Η παρουσία των μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών που είναι μέλη του Συλλόγου είναι υποχρεωτική. Όσοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου οφείλουν να εργαστούν την ημέρα αυτή κανονικά.
Απαραίτητη στην εκλογική διαδικασία είναι η αστυνομική σας ταυτότητα και το βιβλιάριο υγείας.
Θα γίνει ενημέρωση από τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ. Λιανό για σοβαρά θέματα που αφορούν την οικονομική διαχείριση των σχολικών μονάδων για την ερχόμενη σχολική χρονιά.
Επικαιροποιημένα θέματα ημερήσιας διάταξης: 
·        Εκλογή Προεδρείου
·        Ενημέρωση για τρέχοντα θέματα
·        Συζήτηση με τον αντιδήμαρχο κ. Λιανό για θέματα Σχολικής επιτροπής
·        Κριτική πεπραγμένων ΔΟΕ
·        Συζήτηση για εκπαιδευτικά θέματα και τα θέματα της Η.Δ. της 84ης Γ.Σ.
·        Ψήφιση θέσεων και προτάσεων
·        Παρουσίαση των υποψήφιων αντιπροσώπων
·        Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

·        Θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.