Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Στην Ικαρία...

Απόψε, 19/11/2014, έγινε η συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου με τις προϊστάμενες όλων των νηπιαγωγείων της Ικαρίας, οι οποίες κλήθηκαν από τη Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής κα. Μοσχοβάκη να στείλουν στοιχεία (portfolio) για την ατομική τους αξιολόγηση.
Οι προϊστάμενες/οι Νηπιαγωγείων είναι οι πρώτοι 5.573 εκπαιδευτικοί, στις οποίες επιχειρείται να εφαρμοστεί η ατομική αξιολόγηση. Παρόλο ότι δεν περιλαμβάνονταν  στη λίστα των αξιολογητών-στελεχών και δεν αξιολογούν, ωστόσο καλούνται τώρα να αξιολογηθούν. Το ΥΠΑΙΘ με τον τρόπο αυτό επιχειρεί να εισάγει στην αξιολόγηση έναν μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών και σχολικών μονάδων.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι προϊστάμενες του 1ου και του 2ου Νηπιαγωγείου Αγίου Κηρύκου, του 1ου  και του 2ου Νηπιαγωγείου Ραχών, του Νηπιαγωγείου Ευδήλου και του Νηπιαγωγείου Καραβοστάμου.
Οι συναδέλφισσες καλύπτονται πλήρως από την απεργία-αποχή από κάθε αξιολογικό έργο για την εφαρμογή των συλλογικών αποφάσεων του Συλλόγου και του κλάδου για μπλοκάρισμα της αξιολόγησης.
Η συζήτηση κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση συμμετοχής στην απεργία-αποχή και τη μη υλοποίηση κανενός βήματος της αξιολογικής διαδικασίας.
Όταν κληθούν σε συνεντεύξεις ή συναντήσεις σχετικές με την αξιολόγηση, οι συναδέλφισσες θα υλοποιήσουν την απεργία-αποχή και ο Σύλλογος θα κηρύξει στάση εργασίας, ώστε όλοι μαζί να ματαιώσουμε συλλογικά και αυτό το βήμα.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος          Η Γραμματέας
                                                                        
  Φώτης Μαντζώρος             Βάσω Κοτζαμαρλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.