Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ελλάδα... είμαι σε δύσκολη θέση

Το «Ελλάδα...είμαι σε δύσκολη θέση» είναι ένα ντοκιμαντέρ κοινωνικό-πολιτικό, μεγάλου μήκους, με σκηνοθέτη τον Σεραφείμ Ντούσια, μεταπτυχιακό φοιτητή του National Film and Television School της Αγγλίας. Η ομάδα παραγωγής αυτού του ντοκιμαντέρ συντελείται από νέους με πείρα στην παραγωγή οπτικοακουστικών έργων. 


Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 στο Ολύμπιον στην Πλατεία Αριστοτέλους, στην Αίθουσα "Παύλος Ζάννας" στις 11.30 πμ. Η εκδήλωση θα κρατήσει μέχρι τις 02:00 μμ μαζί με την προβολή του ντοκιμαντέρ.

Η θεματολογία του ντοκιμαντέρ δεν ειναι η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου. Σήμερα οι καταστάσεις στην Ελλάδα, όπως οι περισσότεροι απο εσάς γνωρίζετε, οδηγούν τους πολίτες της σε ένα μονόδρομο με αβέβαιο μέλλον και κυρίως το μέλλον των νέων ανθρώπων. Ο καταιγισμός από τα ΜΜΕ και τις ενημερωτικές εκπομπές που μονοπωλούν την συζήτηση για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και οι ομιλίες των πολιτικών παραπλανούν τον κόσμο από το σημαντικότερο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί... τους νέους που η φωνή τους δεν ακούγεται!

Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=48864:2012-02-03-19-42-18&catid=94:2011-10-25-14-43-11&Itemid=134#ixzz1lQ1xtnoi 


1 σχόλιο:

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.