Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση του προέδρου του συλλόγου με το δήμαρχο Νάξου και μικρών Κυκλάδων

Συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του συλλόγου με το δήμαρχο με σκοπό να διερευνηθεί η δυνατότητα παραχώρησης από το δήμο κάποιας αίθουσας προκειμένου να στεγαστεί ο σύλλογος,
λόγω των περιορισμένων οικονομικών που μας αποτρέπουν από το να νοικιάσουμε κάποιον χώρο μόνοι μας. Η απάντηση ήταν αρνητική. Συγκεκριμενα ο δήμαρχος απάντησε ότι στη Χώρα δεν υπάρχουν ελεύθεροι χώροι που να ανήκουν στο δήμο.
            Σχετικά με την ιδέα που είχε το διοικητικό μας συμβούλιο να αναλάβουμε τη διαχείριση της παιδικής βιβλιοθήκης (με σκοπό να λειτουργήσει και ως στέκι πολιτισμού, εκδηλώσεων, προβολών αλλά και σημείο συνάντησης εκπαιδευτικών), η απάντηση ήταν ότι έχει ήδη αλλάξει χρήση το κτίριο και θα στεγάσει κάποιο θεατρικό εργαστήρι. Οι χώροι του ΚΕΓΕ μας είπε ο δήμαρχος ότι επίσης δεν είναι ελεύθεροι.
            Συμπερασματικά καλούμε όποιον ή όποια μπορεί να έχει κάποια ιδέα για το πώς θα μπορούσαμε να λύσουμε αυτό το θέμα να την καταθέσει είναι σχολιάζοντας είτε με στέλντοντας e-mail. Εναλλακτικά θα βοηθούσε να βρούμε κάποιον χώρο με χαμηλό ενοίκιο. Κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης: Τα σχόλια που αναρτώνται δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους διαχειριστές του ιστολογίου και το ΔΣ του συλλόγου. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτά από τους διαχειριστές.